Asiakkaamme kertovat

Ota yhteyttä

Parempaa ajanhallintaa Microsoft 365 -ohjelmistopaketilla

Vuonna 2007 perustettu Hissitohtorit Oy tarjoaa hissilaitteiden asiantuntijapalveluita vuosikymmenien työkokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Yrityksen palvelutoiminnan perusajatuksena on säästää asiakasyritystensä aikaa hissitöihin liittyvissä asioissa. Jotta aikaa voi tarjota, tulee sitä olla myös itsellä.

Lue lisää

Paina napista – nauti kesästä

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat valtakunnassamme murrosvaiheessa. Tähän murrosvaiheeseen on reagoitu myös Loimaalla. Isoja linjauksia valtiovallan taholta odotellessa nousi Loimaalle yksityinen terveydenhuollon palveluja tuottava lääkäriasema. Loimaan keskustassa paikallisia ihmisiä auttava Lääkäriasema Joutsen on toiminut vuoden 2015 loppupuolelta asti.

Lue lisää

Merkittävää ajallista joustavuutta kohtuuhinnalla

Palin Granit Oy on ympäri Suomea toimiva kivilouhinta-alan yritys. Perheyritys Palin Granit sai alkunsa Loimaalla 1920-luvun alussa. Yhdistymällä norjalaisen Lundhs AS:n kanssa vuonna 2014 yrityksistä tuli yhdessä Pohjois-Euroopan suurin tarvekiven louhija. Kivenlouhinnassa ei itsessään ole monimutkaisia IT-tarpeita, mutta yhteyksien ja järjestelmien toimivuus on hyvin tärkeää.

Lue lisää

Kultarannan verkko varmoissa käsissä

Tänä päivänä kaikkien tässä ajassa elävien yritysten koko ydin on tavalla tai toisella kiedottu verkkoihin. Kalastajille näin on konkreettisessa mielessä, mutta toimiva, kuvaannollinenkin verkko on yhtä lailla yritysten elinehto, kuten vapaa-aikaan ja matkailuun liittyviä palveluita tarjoavan Kultaranta Resort Oy:n liiketoimintajohtaja Valtteri Uotinen muistuttaa.

Lue lisää

ITpoint säästää ärräpäitä

”IT-asioiden ulkoistaminen on riski, joka kannattaa. Kun kaikki toimii luotettavasti, jää itselle enemmän aikaa keskittyä ydinbisnekseen ja säästyy monilta ärräpäiltä.” Suomen Sillikonttorin toimitusjohtaja Ville Haapanen tietää mistä puhuu. Vaikka sillejä ja tietoverkkoja ei heti yhdistäisikään, ovat IT-asiat todella tärkeässä roolissa päivittäisessä toiminnassa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

    Emmekö olleet paikalla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kirjoita mitä asiasi koskee, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

    • +358 20 735 2900
    • tuki@itpoint.fi

    Soita