Luotettavat tietoverkot lääkäriaseman laajentumisen turvana

Ota yhteyttä

Paina napista – nauti kesästä

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat valtakunnassamme murrosvaiheessa. Tähän murrosvaiheeseen on reagoitu myös Loimaalla. Isoja linjauksia valtiovallan taholta odotellessa nousi Loimaalle yksityinen terveydenhuollon palveluja tuottava lääkäriasema. Loimaan keskustassa paikallisia ihmisiä auttava Lääkäriasema Joutsen on toiminut vuoden 2015 loppupuolelta asti. Yrityksen toimitusjohtaja Juha Arsalo korostaa, miten tärkeässä osassa IT-asiat ja tietoturva ovat potilastietoja käsiteltäessä:

Tietoliikenneratkaisut ovat kriittisiä perusasioita nykypäivän potilastyössä. 

Lääkäriasema Joutsenen sisällä oli kokemusta ITpointista, ja Loimaalla ollaankin oltu hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön yrityksen kanssa. ITpointin palveluvalikoimaan kuuluu myös hankintaprosesseissa avustaminen, ja alussa loimaalaiset saivatkin apua infrastruktuurin rakentamisessa niin yhteyksien kuin fyysisten laitteidenkin osalta:

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. ITpoint esimerkiksi tarjosi aloittavalle yrityksellemme laitteiden hankintaan rahoitusvaihtoehtoja, ja samalla auttoi asiantuntevasti tietoliikenneinfrastruktuurin eri vaihtoehtojen valinnassa luotettavan ratkaisun löytämiseksi.

Runsaat 30 henkeä tänä päivänä työllistävä lääkäriasema on nuoresta iästään huolimatta kasvanut ja laajentanut toimintaansa tasaisen varmasti. Lisääntyvä potilasmäärä ja uusien työntekijöiden sisäänajo tuovat mukanaan painetta tietoverkkojen luotettavuuteen ja varmuuteen. Arsalon mukaan ITpoint on ollut yritys paikallaan tässä muutoksessa:

ITpoint on ollut kriittinen resurssi lähes kaikissa yrityksemme laajentumiseen ja palvelujen lisäämiseen liittyvissä vaiheissa. Potilastietokantayhteyksien ylläpitoon liittyvien ongelmien korjaamisessa ITpoint antoi erittäin tärkeää sivustatukea ohjelmistotoimittajan kanssa asiaa ratkottaessa.

Joustavuus ITpointin toiminnan kulmakiviä

ITpoint on pyrkinyt profiloitumaan ripeänä ja joustavana toimijana. Lääkäriasema Joutsenen kohdalla tämä on myös näkynyt:

Laitetoimitukset ovat pääosin olleet ripeitä, ja laitteet ovat aina tulleet meidän tarpeisiin räätälöityinä valmiina paketteina. Samoin erilaisten kustannustehokkaiden tulostus- ja muiden tarvikkeiden löytämisessä ITpoint on toiminut itsenäisesti meidän parhaaksemme.

Lääkäriasema Joutsenen toiminta on riippuvainen toimivista tietoverkkoratkaisusta. Toimitusjohtaja Arsalo mukaan ITpointin asiakaslähtöisyys on yksi toimivan yhteistyön kulmakivistä. Kun järjestelmät ovat kunnossa, voivat terveydenhuollon ammattilaiset keskittää kaikki voimavaransa potilaiden auttamiseen:

ITpoint on joustava ja luotettava kumppani, jonka tarkoituksena todella tuntuu olevan asiakkaan toiminnan mahdollistaminen; paina napista, nauti kesästä.

Ota yhteyttä

    Emmekö olleet paikalla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kirjoita mitä asiasi koskee, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

    • +358 20 735 2900
    • tuki@itpoint.fi

    Soita