Turvalliset palvelimet

Ota yhteyttä

Palvelimet

Palvelinsalimme on suunniteltu varmatoimiseen käyttöön ja on jatkuvan kulunvalvonnan alaisena. Palvelimien toimintaa seurataan ympärivuorokautisesti.

Salissa on tarpeeseen sopivat varavoimalähteet ja ilmastointi. Verkon toimintavarmuus perustuu reititettyihin yhteyksiin. Suosittelemme asiakkaita tietoturvasyistä hankkimaan ITpointilta oman palvelimen. Ongelmatilanteissa ITpointin laadukkaat sekä turvalliset palvelinratkaisut voivat pelastaa yrityksesi toiminnan kannalta välttämätöntä tietoa.

Kohdentamalla kaikki IT-asiat ITpointille on yrityksesi tietoverkkoja sekä muita tietoturva-asioita tehokasta ylläpitää. Olemme myös valmentautuneet GDPR-palveluihin ja huolehdimme, että asiakasrekisterit ovat hyvissä käsissä.

Viestintäviraston 48B/2004M Tärkeät tilat -luokan mukaiset palvelintilat sijaitsevat Suomessa.

Virtuaalipalvelimet

ITpointin virtuaalipalvelin tarjoaa tehokkaan ja skaalautuvan palvelinratkaisun, ilman huolta raudan ylläpidosta tai kalliista laiteinvestoinneista. Virtuaalipalvelin sopii sinulle, joka et halua sitoa henkilöstöä palvelimien päivittäiseen huolenpitoon. Näin voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja me hoidamme ylläpidon.

Vuokrapalvelin

Vuokrapalvelin soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat oman fyysisen alustan raskaammille ohjelmistoille. Vastuu laitteen fyysisestä toimivuudesta jää silti ITpointille.

Palvelinhotelli

Palvelinhotellilla tarkoitetaan oman palvelimen sijoittamista ITpointiin valvottuun konesaliin. Konesalimme tarjoaa luotettavan ja turvallisen sijoituspaikan asiakkaan omille palvelimille. Laitetilassamme asiakas saa käyttöönsä varmennetut tietoliikenneyhteydet, UPS-varmennetun sähkönsyötön ja 24/7 valvotun verkon.

Ota yhteyttä

    Emmekö olleet paikalla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kirjoita mitä asiasi koskee, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

    • +358 20 735 2900
    • tuki@itpoint.fi

    Soita