Laadukkaat pilvipalvelut

Ota yhteyttä

Pilvipalvelut

Helpottaisiko etäyhteyksien hyödyntäminen yrityksenne henkilökunnan työskentelyä? ITpointin tarjoamien pilvipalveluratkaisujen avulla pääsette käsiksi yrityksenne dataan kaikilta laitteiltanne – olitte sitten toimistolla tai työmaalla. Samalla pilvipalvelu toimii myös varmuuskopiointitilana esimerkiksi liiketoiminnan kannalta tärkeille sähköpostiviesteille.

ITpoint on kokenut pilvipalveluiden toteuttaja erilaisten asiakasyritysten tarpeisiin. Hyödyntämällä asiantuntija-apuamme käyttöönotossa varmistutte, että valittu kokonaisuus tukee parhaiten juuri teidän tarpeitanne. Koulutamme tarvittaessa henkilökuntanne prosessiin liittyen. ITpoint huolehtii myös palveluiden käyttöönoton ja käyttämisen turvallisuudesta.

Tarjoamamme pilvipalvelut ovat pääsääntöisesti Microsoft 365 sekä Microsoft Azure. Valitsemme sopivan kokonaisuuden kartoittamalla asiakkaan tilanteen. ITpoint auttaa teitä räätälöimään yrityksellenne sopivimman palvelukokonaisuuden parhaine konfiguraatioineen ja mukautuksineen. Ratkaisut ovat tapauskohtaisia, mutta lopputuloksena on aina laiteriippumattomuus ja käytännöllisempi arki.

Microsoft 365 -pilvipalvelu

Microsoft 365 -pilvipalvelu vahvistaa yrityksenne viestintätyökalujen käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Microsoft 365 on suosittu valinta, koska siihen sisältyvät myös tutut työpöytäohjelmistot. Office-työkalujen lisäksi kokonaisuuteen sisältyy paljon uusia, selaimeen saatavilla olevia ominaisuuksia. Tällaisia ovat muun muassa mobiililaitteillakin toimiva dokumenttien jako-, kommentointi- ja editointimahdollisuus sekä Skype for Business kokouksiin.

ITpointin asiakkaana voit keskittyä itse palvelun hyödyistä nauttimiseen. Microsoft 365 on alati kehittyvä palvelu, mutta vastuu sen ajantasaisuudesta, päivityksistä ja uusien ominaisuuksien käyttöönotosta jää ITpointille.

Microsoft Azure -pilvipalvelu

Azure on Microsoftin pilvikonesalipalvelu, joka tarjoaa lukuisia työkaluja yrityksenne IT-infrastruktuurin kehittämiseksi. Sen avulla IT-palvelut voidaan tuottaa joko täydellisenä pilviulkoistuksena tai hybridimallina, eli yhdistelmänä pilveä ja paikallista IT-infrastruktuuria. Azure on Microsoft 365 -palvelun tapaan kustannustehokas ratkaisu. Maksatte palveluista vain tarpeen mukaan.

Microsoft Azure sisältää rutkasti ominaisuuksia liiketoimintanne tarpeisiin. Tällaisia ovat esimerkiksi aiempaa mutkattomammin toimivat vahva tunnistautuminen, IDM/IAM-ratkaisut, automaatiot, VDI-ratkaisut sekä salasanojen resetoinnit. Azuren avulla voitte pyörittää infrastruktuuria, kuten esimerkiksi Windows-palvelimia; hallita työntekijöiden tai muiden käyttäjien identiteettiä verkkopalveluissa Azure AD:n avulla; tallentaa määrättömästi tietoa useassa eri formaatissa; tai käyttää sitä osana omaa konesalianne – pilven tarjotessa lisää tallennuskapasiteettia.

ITpoint auttaa teitä kaikissa pilvisiirtymän vaiheissa. Löydätte lisätietoa aiemmin toteuttamistamme pilvipalveluiden käyttöönotoista asiakasreferensseistämme.

Ota yhteyttä

    Emmekö olleet paikalla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kirjoita mitä asiasi koskee, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

    • +358 20 735 2900
    • tuki@itpoint.fi

    Soita