Toimivat verkot

Ota yhteyttä

Verkot

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi tietoliikenneyhteydet yksittäisistä yhteyksistä aina valtakunnallisiin yritysverkkoihin. Tuemme paikallisten verkkojen rakentamista sekä laajentamista ja opastamme käyttöönotossa. Olemme käytettävissä aina, kun verkkoon tehdään muutoksia sekä tietysti häiriötilanteissa. Valvomme verkkojen toimivuutta ja vastaamme haavoittuvuuksien torjunnasta.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä suurten verkko-operaattoreiden kanssa. Me olemme ongelmatilanteissa yhteydessä operaattoriin, ja hoidamme verkkojen korjaukset sekä muut huollot. Sinun ei tarvitse huolehtia operaattoreista – me teemme sen puolestasi.

Yrityksille verkkojen toimivuus on ensisijaisen tärkeää. Tietoverkkojen ylläpito sekä häiriöttömyys määrittävät meidän toimintaamme verkkosektorilla. Pyrimme toiminnassamme 15 minuutin vasteaikaan.

Verkkojen varmuus = tyytyväiset asiakkaat

Kartoitamme tarkasti yrityksesi tarpeet ja räätälöimme vasteajan juuri sinulle sopivaksi. Tarjoamme eri ratkaisuista sopivimman vaihtoehdon ja varmistamme laitteiden toimivuuden ennen käyttöönottoa. Saat tarvittaessa tarkkaa dataa verkkosi toimivuudesta haluamallasi aikavälillä.

Yhteytemme ovat laadultaan ja varmuudeltaan huipputasoa. Verkkojemme toimivuus on asiakastyytyväisyyden tärkeimpiä mittareita. Teemme kaikkemme toimivien verkkojen puolesta. Kunnioitamme yrityksesi toiveita ja olemme joustava kumppani. Asiakastyytyväisyys on meillä ITpointilla korkealla tasolla.

Huolehdimme ITpointilla, että olemme pilvipalveluiden kehityksessä mukana ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaimmat sekä turvallisimmat verkkoratkaisut sopivaan hintaan.

Ota yhteyttä

    Emmekö olleet paikalla? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kirjoita mitä asiasi koskee, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

    • +358 20 735 2900
    • tuki@itpoint.fi

    Soita